Iroda

dr. Szalai Ügyvédi Iroda

Gyors és lényegretörő jogi megoldások

Ha vállalkozásod, ötleted, behajtásra szoruló kintlévőséged, ingatlanvételi vagy fejlesztési szándékod miatt érthető jogi tanácsadásra, valamint dinamikus és rugalmas képviseletre van szükséged: jó helyen jársz.

Dr. Szalai András vagyok, gazdasági területen tevékenykedő jogász családom második generációs képviselőjeként az ELTE jogi karán szerzett diplomámmal, a Cambridge-i egyetem távoktatási rendszerében elvégzett EU és angolszász jogi kurzusán szerzett ismeretekkel, a magyar gazdasági jog széleskörű ismeretével, valamint ingatlan és bankjogi területen nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi irodákban és saját startup üzleti vállalkozásaimban szerzett jogi és üzleti képzettségemmel segítek elérni a célodat, igényed szerint akár angol jogi szaknyelven.

A bírósági és hivatali gyakorlat ismerete mellett több mint 10 év sikeresen lezárt gazdasági jogi ügyeinek tapasztalatával állok rendelkezésedre.

Irodám a tapasztalati tőke hatékony felhasználása mellett dinamikusan látja el a képviseletedet, a gyors ügyintézés és a kényelmed online eszköztár alkalmazásával valamennyi ügytípus tekintetében biztosított egészen a megbízástól az ügy végső lezárásáig: a legtöbb esetben végig online, terjedelmes papírmunka nélkül intézheted a jogi ügyeidet. Kattints erre a blogbejegyzésre ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan tudod igénybe venni online ügyvédi szolgáltatásaimat. Ide kattintva további információt találsz azokról az ügytípusokról, melyekben a segítségedre lehetek.

Referenciák

- több mint 100 ingatlanügy 2014 óta
- V. kerületi luxusapartmanok ingatlanfejlesztésével, bérbeadásával és adásvételeivel kapcsolatos jogi feladatok
- együttműködés V. kerületi ingatlanirodával és független ingatlanszakértőkkel
- tőkealap tőkekihelyezéseinek szindikálása széleskörű biztosítékok mellett
- közreműködés a magyar piacon vezető kereskedelmi bank vállalati hitelezésében
- európai és amerikai piacon működő csomagolástechnikai cégek összeolvadása és magyar leányvállalatuk alapítása
- faktorcég szerződéseinek szerkesztése, kezelése
- magyar kutató központ szerződéseinek és dokumentációinak teljeskörű kezelése
- távhőszolgáltató cég részére folyamatos jogi tanácsadás
- ingatlanfejlesztő képviselete az International Chamber of Commerce (nemzetközi választottbíróság) előtt
- közreműködés európai piacon működő agrártechnikai cég peres képviseletében termékfelelősségi perben
- magyar szállítmányozási cég követeléseinek kezelése


Kapcsolatfelvétel

Jogvélemény / ajánlatkérés

Az adatok elküldését követően telefonon, vagy e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot, és egy előzetes jogvélemény keretében tájékoztatunk a hasonló ügyek szokásos menetéről és a már ismert várható költségekről. A kapcsolatfelvétel, első konzultáció és előzetes jogvélemény díjmentes, anyagi kötelezettséget nem jelent.Ajánlások

Ügyfélértékelések

s