Cégjog

Cégjog

Cégalapítás

Ha új vállalkozásod fejlesztésének azon pontjához érkeztél, amikor közhiteles nyilvántartásba kell bejegyeztetni: valamit jól csinálsz. Ha az alapítás folyamatát hasonló sikerélményként szeretnéd megélni, választásod szerint személyesen, vagy teljesen online is ellátjuk a cégalapítással kapcsolatos feladatokat. A cégiratok tartalmának leegyeztetését követően akár elektronikus (tehát kinyomtatásra nem szoruló) dokumentumként is alá tudod írni az új céged létesítő okiratát és a kapcsolódó iratokat amennyiben rendelkezel ügyfélkapuval. Neked csak ennyi a dolgod, a jogi finomhangolást és a cégeljárást bízd ránk.

Cégmódosítás

A cégadatokban történő változással kapcsolatos feladatokat is ránkbízdhatod, a cégalapításhoz hasonló módon (pl. új ügyvezetőt nevezel ki, vagy módosítod a céged székhelyét).

Átalakulás

Amennyiben a céged működési formát vált, a cégmódosítás menetéhez képest egy komplexebb eljárás, az átalakulás jogi folyamatai lesznek irányadóak a változásra. A formaváltáson kívül átalakulás az is, ha két cég összeolvad, vagy ha egy cég a szétválás mellett dönt.

Ha többet szeretnél tudni a jogterületen igénybe vehető szolgáltatásaimról, a további tájékoztatás, vagy ajánlatkérés céljából keress alábbi elérhetőségeim bármelyikén!

📞+36304572289

📧drszalai@drszalailegal.hu

Kapcsolatfelvétel

Jogvélemény / ajánlatkérés

Az adatok elküldését követően telefonon, vagy e-mailben felvesszük veled a kapcsolatot, és egy előzetes jogvélemény keretében tájékoztatunk a hasonló ügyek szokásos menetéről és a már ismert várható költségekről. A kapcsolatfelvétel, első konzultáció és előzetes jogvélemény díjmentes, anyagi kötelezettséget nem jelent.